Close

Kapselivalmisteet

finnmax_tehokurkumiini_kurkumiini_kurkuma_kapseli_vegaani_kasvis_cayenne_musta_pippuri
Tehokurkumiini

Erittäin tehokkaasti imeytyvä kurkumauutekapseli. Kurkumauute on huomattavasti kurkumajauhetta vahvempaa ja tässä tuotteessa oleva kurkumauute sisältää peräti 80 % kurkuminoideja. Lisäksi vaikuttavana aineen on cayennepippuriuutetta, jolla on osittain samanlaisia vaikutuksia kurkuman kanssa ja joka potensoi kurkuman vaikutuksia. Tärkeänä osana tehoyhdistelmässä on mukana mustapippuriuute (piperiini), joka jo yksinään nostaa kurkumauutteen imeytymisen 20-kertaiseksi verrattuna pelkän kurkumauutteen nauttimiseen ilman sen imeytymistä tehostavia ainesosia. Kokeile ja tunne teho!

Tuote on täysin kasviperäinen.


Ainekset: Stabilointiaine mikrokiteinen selluloosa, cayennepippuriuute (Capsicum annuum), kurkumauute, mustapippuriuute ja vegekapseli (hydroksipropyylimetyyliselluloosa).

Vuorokausiannos: Kaksi (2) kapselia

Vuorokausiannos (2 kapselia) sisältää: 50 mg kurkumauutetta (80 % kurkuminoideja), 200 mg cayennepippuriuutetta, 5 mg mustapippuriuutetta (piperiini).

Pakkauskoko: 100 vegekapselia / 70 g

finnmax_serimax_fosfoseriini_kapseli
SeriMax

SeriMax on vahva fosfatidyyliseriiniä (fosfoseriiniä) sisältävä valmiste. Fosfatidyyliseriini eristetään soijasta ja se on yksi fosfolipideistä, joita esiintyy kaikissa ihmisen elimistön solukalvoissa.Ainekset: Fosfatidyyliseriini (soijasta), emulgointiaine auringonkukkalesitiini, stabilointiaine mikrokiteinen selluloosa, pintakäsittelyaine magnesiumstearaatti, paakkuuntumisenestoaine piidioksidi, liivate (kapseli; naudasta) ja väriaine titaanidioksidi.


Vuorokausiannos: 1-3 kapselia, sisältää 100-300 mg fosfatidyyliseriiniä


Pakkauskoko: 100 kapselia


Paras käyttöajankohta: Aamupalan yhteydessä ja harjoittelun jälkeen palaumisjuoman/-aterian yhteydessä

finnmax_5-TehoEntsyymi_ruoansulatus_entyymi
5-TehoEntsyymi

Tehokas entsyymivalmiste, joka sisältää yhdessä yhteensä viisi erilaista ruoansulatusentsyymiä. Tehokas ja toimiva. Erinomainen koostumus, sisältää juuri kaiken tarpeellisen, mutta ei mitään turhaa.


Ainekset: Stabilointiaine mikrokiteinen selluloosa, entsyymikompleksi, pintakäsittelyaine magnesiumstearaatti, liivate (kapseli; naudasta) ja väriaine titaanidioksidi.

Vuorokausiannos: 1-3 kapselia. Kapseli(t) nautitaan ruokailun yhteydessä nesteen kera aterian alkupuolella.


Vuorokausiannos (1-3 kapselia) sisältää: 50-150 mg entsyymikompleksi. Yksi kapseli eli 50 mg entsyymikompleksia sisältää:

Amylaasi (SLL/STP-A-029) Min. 24000 U/g

Proteaasi (SLL/STP-P-021) Min. 6000 U/g

Laktaasi (SLL/STP-L-104) Min. 4000 U/g

Lipaasi (SLL/STP-L-016) Min. 1000 U/g

Sellulaasi (SLL/STP-C-021) Min. 200 U/g


Pakkauskoko: 90 kapselia / 60 g

finnmax_inkivaari_kapseli
Inkivääri

Tehokas ja toimiva inkivääriuute pakattuna käteviin, nauttimisen helpoksi tekeviin kapseleihin.

Tuote on täysin kasviperäinen.


Ainekset: Inkivääriuute, stabilointiaine mikrokiteinen selluloosa ja vegekapseli (hydroksipropyylimetyyliselluloosa).

Vuorokausiannos: Kaksi (2) kapselia

Vuorokausiannos (2 kapselia) sisältää: 1000 mg inkivääriuutetta (gingerolipitoisuus 5 %).

Pakkauskoko: 100 vegekapselia / 70 g

finnmax_nivelmaxcombi_kapselit_nivelterveys
NivelMax Combi

Tehokas kapselimuotoinen valmiste, jossa yhdistyvät jo yksinäänkin tehokkaat glukosamiinisulfaatti, kodroitiinisulfaatti, metyylisulfonyylimetaani (MSM) ja inkivääriuute yhteen ja samaan tehotuotteeseen. Toimiva ja turvallinen yhdistelmätuote. Parhaiden raaka-aineiden yhdistelmä takaa tehokkaan vaikutuksen.


Ainekset: Glukosamiinisulfaatti, kondroitiinisulfaatti, metyylisulfonyylimetaani (MSM), inkivääriuute, liivate (kapseli; naudasta) ja väriaine titaanidioksidi.

Vuorokausiannos: Kaksi (2) kapselia

Vuorokausiannos (2 kapselia) sisältää: 500 mg glukosamiinisulfaattia, 400 mg kondroitiinisulfaattia, 400 mg MSM:ää ja 100 mg inkivääriuutetta.

Pakkauskoko: 150 kapselia / 105 g

finnmax_d3-vitamiini_kapseli
D3-vitamiini 50 µg

Vahva D3-vitamiinikapseli. D3-vitamiinia eli kolekalsiferolia hyvin imeytyvässä muodossa.

D-vitamiini on tärkeä tekijä elimistössä, sillä se edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa, kalsiumin ja fosforin normaalia imeytymistä/hyödyntämistä, veren normaalia kalsiumtasoa, luiden pysymistä normaaleina, hampaiden pysymistä normaaleina sekä normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä.


Ainekset: Stabilointiaine mikrokiteinen selluloosa, kolekalsiferoli (lanoliini), pintakäsittelyaine magnesiumstearaatti, liivate (kapseli; naudasta) ja väriaine titaanidioksidi.

Vuorokausiannos: Yksi (1) kapseli

Vuorokausiannos (1 kapseli) sisältää: 50 mikrog D3-vitamiinia.

Pakkauskoko: 150 kapselia / 90 g

finnmax_ubikino_100mg_kapseli
Ubikinoni Q10 Strong 100 mg

Ekstravahva ubikinonikapseli. Ubikinoni eli koentsyymi Q10 on ihmisen kaikissa soluissa esiintyvä rasvaliukoinen molekyyli. Ubikinonilla on tärkeä rooli solujen energiantuotannossa, sillä se toimii koentsyyminä solujen mitokondrioissa ATP:n muodostuksessa. Ubikinonia on erityisen runsaasti sydämessä, munuaisissa, maksassa ja haimassa. Elimistö itse valmistaa ubikinonia ja sitä saadaan myös jonkin verran ruoasta. Elimistön ubikinonipitoisuudet ovat korkeimmillaan n. 20 ikävuoden tienoilla.


Ainekset: Stabilointiaine mikrokiteinen selluloosa, ubikinoni (koentsyymi Q10), paakkuuntumisenestoaine piidioksidi, gelatiini (kapseli) ja väriaine titaanidioksidi.

Vuorokausiannos: 1 kapseli, sisältää 100 mg ubikinonia.

Pakkauskoko: 100 kapselia

Paras käyttöajankohta: Aterian yhteydessä

finnmax_ubikinoni_200mg_q10_kapseli_vahva_vahvin
HCT Ubikinoni 200 mg Q10

Markkinoiden vahvin ubikinonivalmiste. Ubikinoni eli koentsyymi Q10 on ihmisen kaikissa soluissa esiintyvä rasvaliukoinen molekyyli. Ubikinonilla on tärkeä rooli solujen energiantuotannossa, sillä se toimii koentsyyminä solujen mitokondrioissa ATP:n muodostuksessa. Ubikinonia on erityisen runsaasti sydämessä, munuaisissa, maksassa ja haimassa. Elimistö itse valmistaa ubikinonia ja sitä saadaan myös jonkin verran ruoasta. Elimistön ubikinonipitoisuudet ovat korkeimmillaan n. 20 ikävuoden tienoilla.


Ainekset: Stabilointiaine mikrokiteinen selluloosa, ubikinoni (koentsyymi Q10), paakkuuntumisenestoaine piidioksidi, gelatiini (kapseli) ja väriaine titaanidioksidi.

Vuorokausiannos: 1 kapseli, sisältää 200 mg ubikinonia.

Pakkauskoko: 150 kapselia

Paras käyttöajankohta: Aterian yhteydessä

finnmax_melatoniini_tabletti
Melatoniini 1 mg

FinnMax Melatoniini on tablettimuotoinen valmiste. Melatoniini on elimistössä luonnollisesti esiintyvä, uni-valverytmin säätelyyn osallistuva hormoni. Melatoniini lyhentää nukahtamisaikaa, kun sitä nautitaan 1 mg lähellä nukkumaanmenoaikaa. Aikavyöhykkeiden yli matkustaville melatoniini tarjoaa hyötyä lievittämällä aikaeron yksilöllisiä vaikutuksia. Edullinen vaikutus saavutetaan ottamalla vähintään 0,5 mg:n annos lähellä nukkumaanmenoaikaa ensimmäisenä matkapäivänä ja muutamana seuraavana päivänä matkakohteeseen saapumisen jälkeen.


Ainekset: Stabilointiaine mikrokiteinen selluloosa, paakkuuntumisenestoaineet piidioksidi ja magnesiumstearaatti ja melatoniini.

Vuorokausiannos: 1 tabletti

Pakkauskoko: 150 tablettia

Paras käyttöajankohta: Noin tunti ennen nukkumaan menoa.

finnmax_vihrea_kahvipapu_uute_kapseli_vahva_tehokas_laihdutus
Vihreä Kahvipapu-uute 200 mg

Vihreä kahvipapu on kahvipapu, jota ei ole paahdettu. Kun kahvipapu paahtamisen sijaan ainoastaan kuivataan, säilyy sen sisältämä klorogeenihappo sellaisenaan. Samalla säilyy myös kahvipavun vihreä väri, josta vihreä kahvipapu-uute saa nimensä. Uuttamisella puolestaan rikastetaan vielä klorogeenihapon määrää jauheessa entisestään. FinnMax Vihreä kahvipapu-uute sisältä glorogeenihappoa peräti 50 % eli puolet jauheesta.


Ainekset: Vihreä kahvipapu-uute (Coffea Arabica), stabilointiaine mikrokiteinen selluloosa, paakkuuntumisenestoaine piidioksidi, gelatiini (kapseli) ja väriaine titaanidioksidi.

Vuorokausiannos: 3 kapselia, sisältää 600 mg vihreää kahvipapu-uutetta.

Pakkauskoko: 150 kapselia

Paras käyttöajankohta: Aterian yhteydessä, vuorokausiannos jaettuna kolmeen osaan.

finnmax_kalaoljy_fishoil_omega3_pehmytkapseli
Omega-3 Kalaöljy

Helppo tapa turvata välttämättömien omega-3 rasvahappojen saanti joka päivä. Omega-3 rasvahapoilla on runsaasti hyödyllisiä ominaisuuksia. Äidin DHA:n saanti tukee sikiön ja rintaruokinnassa olevan imeväisen aivojen ja silmien normaalia kehitystä. Jokainen kapseli sisältää 1000 mg kalaöljyä. Päiväannoksesta eli kahdesta kapselista EPAn ja DHAn osuus on yhteensä 600 mg. Järkevä täydennys ruokavalioon kaikille, mutta erityisesti silloin, jos ruokavalioon ei kuulu kalaa ollenkaan tai kalan osuus on vähäinen.


Ainekset: Kalaöljy ja luonnollinen E-vitamiiniöljy.
Kapseli: gelatiini, vesi ja glyseroli.

Vuorokausiannos: 2 kapselia. Sisältää 2000 mg kalaöljyä, josta EPA 360 mg ja DHA 240 mg.

Pakkauskoko: 200 pehmytkapselia

Paras käyttöajankohta: Ruokailun yhteydessä

finnmax_cla_vahva_laihdutus_rasvanpoltto
Total Fit CLA

Total Fit CLA on safloriöljystä valmistettua konjugoitua linolihappoa (CLA eli Conjugated Linoleic Acid). Erinomainen ja järkevä rasvahappolisä kaikille kunnostaan huolehtiville, niin urheilijoille, kuntoilijoille kuin laihduttajillekin. Total Fit CLA:n sisältämät cis-9,trans-11 ja trans-10,cis-12 -isomeerit ovat keskenään optimaalisessa suhteessa 50:50. Total Fit CLA on erittäin vahva CLA-valmiste, sillä jokaisen kapselin koko on 1000 mg ja jokainen kapseli sisältää siten peräti 800 mg CLA:ta.


Ainekset: Safloriöljy (80 % CLA) ja gelatiini (kapseli)

Vuorokausiannos: 3 kapselia. Sisältää 2400 mg CLA:ta

Pakkauskoko: 200 pehmytkapselia

Paras käyttöajankohta: Aamupalan yhteydessä, iltapäivällä esim. päiväkahvilla ja illalla iltapalan yhteydessä.