Close

Laihdutusvalmisteet

finnmax_vihrea_kahvipapu_uute_kapseli_vahva_tehokas_laihdutus
Vihreä kahvipapu-uute 200 mg 150 kapselia

Vihreä kahvipapu on kahvipapu, jota ei ole paahdettu. Kun kahvipapu paahtamisen sijaan ainoastaan kuivataan, säilyy sen sisältämä klorogeenihappo sellaisenaan. Samalla säilyy myös kahvipavun vihreä väri, josta vihreä kahvipapu-uute saa nimensä. Uuttamisella puolestaan rikastetaan vielä klorogeenihapon määrää jauheessa entisestään. FinnMax Vihreä kahvipapu-uute sisältä glorogeenihappoa peräti 50 % eli puolet jauheesta.


Ainekset: Vihreä kahvipapu-uute (Coffea Arabica), stabilointiaine mikrokiteinen selluloosa, paakkuuntumisenestoaine piidioksidi, gelatiini (kapseli) ja väriaine titaanidioksidi.

Vuorokausiannos: 3 kapselia, sisältää 600 mg vihreää kahvipapu-uutetta.

Pakkauskoko: 150 kapselia

Paras käyttöajankohta: Aterian yhteydessä, vuorokausiannos jaettuna kolmeen osaan.

finnmax_vihreatee_uute_jauhe_laihdutus_rasvanpoltto
Vihreätee

Vihreä teeuutejauhe. Sisältää 50 % EGCG:a (epigallokatekiinigallaatti). FinnMax Vihreä teen EGCG -pitoisuus 50 % on optimaalinen, sillä vaikka EGCG onkin vihreän teen tärkein katekiini, sisältää vihreä tee paljon myös muita hyödyllisiä katekiineja, jotka saattavat EGCG:n suhteen vahvemmista valmisteista puuttua. Tämän seurauksena osa vihreän teen hyödyistä jää saamatta. Vihreä teeuutejauhe sisältää tiivistetyssä muodossa kaikki vihreän teen tärkeimmät katekiinit. Koska kategiinien väri on punertavan ruskea ja FinnMax Vihreä teeuutejauheen sisällöstä on kokonaisuudessaan yli 90 % erilaisia katekiineja, ei FinnMax Vihreä teeuute ole nimestään huolimatta vihreää, vaan punaruskeaa. Pakattu Suomessa.

 

Ainekset: Vihreäteeuutejauhe 100 %
Vuorokausiannos: 1 g
Pakkauskoko: 100 g
Paras käyttöajankohta: Aamulla ja/tai treenipäivinä ennen harjoitusta
Ominaismaku: Voimakas teen maku

finnmax_cla_vahva_laihdutus_rasvanpoltto
Total Fit CLA

Total Fit CLA on safloriöljystä valmistettua konjugoitua linolihappoa (CLA eli Conjugated Linoleic Acid). Erinomainen ja järkevä rasvahappolisä kaikille kunnostaan huolehtiville, niin urheilijoille, kuntoilijoille kuin laihduttajillekin. Total Fit CLA:n sisältämät cis-9,trans-11 ja trans-10,cis-12 -isomeerit ovat keskenään optimaalisessa suhteessa 50:50. Total Fit CLA on erittäin vahva CLA-valmiste, sillä jokaisen kapselin koko on 1000 mg ja jokainen kapseli sisältää siten peräti 800 mg CLA:ta.


Ainekset: Safloriöljy (80 % CLA) ja gelatiini (kapseli)
Vuorokausiannos: 3 kapselia. Sisältää 2400 mg CLA:ta
Pakkauskoko: 200 pehmytkapselia
Paras käyttöajankohta: Aamupalan yhteydessä, iltapäivällä esim. päiväkahvilla ja illalla iltapalan yhteydessä

finnmax_l_carnitine_karnitiini_jauhe_puhdas
L-carnitine

L-carnitine on jauhemaista L-karnitiinia sisältävä valmiste. Elimistö tarvitsee karnitiinia soluissa rasvan hapettamiseen (polttamiseen). Karnitiini toimii rasvahappojen kuljettajana solujen mitokondrioihin, joissa rasvahappojen polttaminen energiaksi tapahtuu. Erinomainen tuote käytettäväksi silloin, kun rasvahappoja vapautuu paljon elimistön varastoista eli laihdutuksen ja pitkäkestoisten urheilusuoritusten aikana. Pakattu Suomessa.


Ainekset: L-karnitiini 100 %
Vuorokausiannos: 0,5 g
Pakkauskoko: 50 g
Paras käyttöajankohta: Aamulla tai treenipäivinä ennen harjoitusta
Ominaismaku: Neutraali