Close

Nivelterveysvalmisteet

finnmax_nokkosjauhe_nokkonen
Nokkosjauhe

100 % nokkosjauhetta. Nokkonen on jokaiselle tuttu kasvi. Nokkonen sisältää erilaisia flavonoideja, karotenoideja, vitamiineja sekä myös suhteellisen runsaasti kalsium- ja kaliumsuoloja sekä aminohappoja. FinnMax nokkosjauhe on sopimusviljelijöiden kasvattamaa laadukasta, jauhettua nokkosen lehteä kuivattuna ja puhdistettuna. Huomaa, että erityisestä kuivausprosessista johtuen tämän nokkosjauheen väri ei ole vihreää, vaikka kaikki sen aktiiviaineet ovatkin tallella. Väriä voisi kuvata joko vaaleahkon ruskeaksi tai vain vaaleaksi, hieman tuote-erästä riippuen. Pakattu Suomessa.


Ainekset: Nokkonen 100 %
Vuorokausiannos: 0,1 g
Pakkauskoko: 100 g
Paras käyttöajankohta: Aterian yhteydessä

Ominaismaku: Nokkosmainen

finnmax_msm_metyyli_sulfonyyli_metaani_jauhe_laadukas_puhdas_premium
MSM

100 % jauhemaista metyylisulfonyylimetaania. MSM on orgaaninen rikkiyhdiste, jota on luonnostaan jokaisen ihmisen kehossa. Rikki puolestaan on tärkeä alkuaine kaikille eliöille, sillä se on osa aminohappoja metioniinia ja kysteiinia ja siten tärkeä osa kehon proteiineja. MSM on vaaleaa, useimpien mielestä melko kitkerän makuista jauhetta. MSM-jauhe liukenee hyvin nesteisiin ja sen annostelu on helppoa purkissa olevan mittalusikan avulla. Erittäin korkealaatuinen, puhtaus 99,95 %. Pakattu Suomessa.


Ainekset: Metyylisulfonyylimetaani 100 %
Vuorokausiannos: 1,2-2,4 g
Pakkauskoko: 100 g ja 500 g
Paras käyttöajankohta: Aterian yhteydessä
Ominaismaku: Melko voimakas, rikkimäinen

finnmax_hainrustouute_hainrusto_uute_jauhe
Hainrustouute

Hainrustouute on nimensä mukaisesti valmistettu uuttamalla ja siten sen aktiiviainesten, erityisesti kondroitiinisulfaatin määrä on saatu erittäin korkeaksi. Hainrustouute tarjoaa kaikki samat hyödyt kuin hainrustojauhekin, mutta vahvempana versiona. Pakattu Suomessa.


Ainekset: Hainrustouutejauhe 100 %
Vuorokausiannos: 0,2 g
Pakkauskoko: 50 g
Paras käyttöajankohta:Aterian yhteydessä

Ominaismaku: Neutraali

finnmax_hainrustojauhe_hainrusto_jauhe
Hainrustojauhe

Hainrustojauhe on 100 % kuivattua, puhdistettu ja jauhettua hainrustoa. Hainrustojauhe sisältää samoja rakenneosia kuin nivelet, iho, sidekudokset ja verisuonet.

Ruston luonnollinen uusiutumiskyky heikkenee väistämättä iän myötä. Hyvään nivelterveyteen kannattaa kiinnittää huomiota jo silloin, kun varsinaisia vaivoja ei vielä ole tai ne ovat vasta hyvin lieviä. Tämä on perusteltua varsinkin, kun tiedetään, että nivelvaivat voivat joskus syntyä hyvinkin nopeasti, mutta ne paranevat aina hitaasti. Pakattu Suomessa.


Ainekset: Hainrustojauhe 100 %
Vuorokausiannos: 0,2 g
Pakkauskoko: 100 g
Paras käyttöajankohta:Aterian yhteydessä

Ominaismaku: Neutraali

finnmax_nivelmaxcombi_kapselit_nivelterveys
NivelMax Combi kapselit

Tehokas kapselimuotoinen valmiste, jossa yhdistyvät jo yksinäänkin tehokkaat glukosamiinisulfaatti, kodroitiinisulfaatti, metyylisulfonyylimetaani (MSM) ja inkivääriuute yhteen ja samaan tehotuotteeseen. Toimiva ja turvallinen yhdistelmätuote. Parhaiden raaka-aineiden yhdistelmä takaa tehokkaan vaikutuksen.


Ainekset: Glukosamiinisulfaatti, kondroitiinisulfaatti, metyylisulfonyylimetaani (MSM), inkivääriuute, liivate (kapseli; naudasta) ja väriaine titaanidioksidi.

Vuorokausiannos: Kaksi (2) kapselia

Vuorokausiannos (2 kapselia) sisältää: 500 mg glukosamiinisulfaattia, 400 mg kondroitiinisulfaattia, 400 mg MSM:ää ja 100 mg inkivääriuutetta.

Pakkauskoko: 150 kapselia
Paras käyttöajankohta: Aterian yhteydessä

finnmax_inkivaariuute_inkivaari_jauhe
Inkivääriuute

100 % jauhemaista inkivääriuutetta. Inkivääriuute on vakioitu sen sisältämän gingerolin suhteen. Inkiväärille ja myös inkivääriuutteelle on luonteenomaista voimakas tuoksu ja maku. Koska kyseessä on suoraan luonnosta saatava raaka-aine, joka vakioidaan ainoastaan sen sisältämän gingerolin suhteen, saattaa mm. jauheen värissä olla pientä vaihtelua kasvin kasvupaikan, kasvuolosuhteiden yms. takia eri tuote-eriän välillä. Tämä on normaalia ja kuuluu asiaan. Pakattu Suomessa.


Ainekset: Inkivääriuutejauhe 100 %
Vuorokausiannos: 0,5 g
Pakkauskoko: 100 g
Paras käyttöajankohta: Ruokailun yhteydessä
Ominaismaku: Voimakas inkivääri

finnmax_nivelmax_combi_jauhe_nivelterveys_tuote
NivelMax Combi

Jauhemainen tuote, joka sisältää yhdessä ja samassa tuotteessa glukosamiinisulfaatin, metyylisulfonyylimetaanin (MSM) sekä hainrustojauheen ja hainrustouutejauheen. Mansikanmakuinen jauhe, joka on helppo nauttia. Valmistettu Suomessa.


Ainekset: Glukosamiinisulfaatti, metyylisulfonyylimetaani (MSM), hainrustojauhe ja hainrustouutejauhe
Vuorokausiannos: 3 g
Pakkauskoko: 20 g
Paras käyttöajankohta:Aterian yhteydessä

Ominaismaku: Mansikka

finnmax_optimsm_opti_msm_jauhe_nivelet_terveys_kipu_apu
OptiMSM

FinnMax OptiMSM on 100 % hiutalemaista metyylisulfonyylimetaania. Hiutalemaiseen muotoon tehdyn MSM:n etuna on sen jauhemaista muotoa vähäisempi paakkuuntuvuus, MSM on orgaaninen rikkiyhdiste, jota on luonnostaan jokaisen ihmisen kehossa. Rikki puolestaan on tärkeä alkuaine kaikille eliöille, sillä se on osa aminohappoja metioniinia ja kysteiinia ja siten tärkeä osa kehon proteiineja. MSM on vaaleaa, useimpien mielestä melko kitkerän makuista jauhetta. MSM-hiutaleet liukenevat hyvin nesteisiin. OptiMSM:n annostelu on helppoa purkissa olevan mittalusikan avulla. Pakattu Suomessa.


Ainekset: Metyylisulfonyylimetaani 100 %

Vuorokausiannos: 1,2-2,4 g

Pakkauskoko: 250 g ja 500 g
Paras käyttöajankohta: Aterian yhteydessä

Ominaismaku: Melko voimakas, rikkimäinen