Close

Superruoat

finnmax_soijalesitiini400g
Soijalesitiini

FinnMax Soijalesitiini on soijasta valmistettua 100 % lesitiinijauhetta. Erilaisten fosfolipidien määrä on 72 % jauheesta. Kätevä nauttia, sillä Soijalesitiiniä voi lisätä näppärästi oikeastaan minkä vain ruoan tai juoman sekaan. Soijalesitiini antaa ruokiin ja juomiin täyteläisyyttä. Esimerkiksi proteiinijuomiin sekoitettuna se myös parantaa sekoittuvuutta ja vähentää mahdollista vaahdon muodostusta. Pakattu Suomessa


Ainekset: Soijalesitiini (GMO FREE)
Vuorokausiannos: 3-6 g
Pakkauskoko: 400 g

Paras käyttöajankohta: Aterian yhteydessä

Ominaismaku: Mieto, lähes neutraali

finnmax_tummakaakaojauhe_kaakao
Tumma Kaakaojauhe

FinnMax Tumma Kaakaojauhe on 100 % kaakaojauhetta. Tähän tuotteeseen ei ole lisätty mitään makeutus- tai muitakaan lisäaineita. Sen sijaan Tumma kaakaojauhe sisältää kaikki kaakaon hyvät ainesosat. Runsaskuituinen (kuitua peräti 30 % jauheesta!) ja runsaasti proteiinia (22 g/100 g jauhetta) sisältävä. Tumman Kaakojauheen sisältämä suola tulee kaakaojauheen luonnostaan sisältämästä natriumista. Todellinen superruokien superruoka! Pakattu Suomessa.


Ainekset: Vähärasvainen kaakaojauhe

Vuorokausiannos: 10 g
Pakkauskoko: 400 g
Paras käyttöajankohta: Aterian yhteydessä
Ominaismaku: Kitkerä


Ravintosisältö/100 g jauhetta
Energia 994 kJ/235 kcal
Rasva 11 g
 Josta tyydyttyneitä rasvahappoja 6,8 g
Hiilihydraatteja 12 g
 josta sokereita 0,7 g
Ravintokuitu 30 g
Proteiinia 22 g
Suolaa 1,4 g

finnmax_spirulina_jauhe_meri_leva_puhdas_superruoka_super_food
Spirulina

FinnMax Spirulina on 100 % spirulinajauhetta. Spirulina on erittäin ravinnerikasta yksisoluista, voimakkaan sinivihreää levää, joka sisältää korkean pitoisuuden proteiinia sekä lukuisan määrän muita ravintoaineita. Spirulinaa pidetäänkin syystä yhtenä maailman ravinnerikkaimpana ruokana. Spirulinaa voi käyttää sekoittamalla sen veteen, mehuun, keittoon tai vaikkapa smoothieen. Pakattu Suomessa.


Ainekset: Spirulina
Vuorokausiannos: 3 g
Pakkauskoko: 200 g
Paras käyttöajankohta: Aterian yhteydessä
Ominaismaku: Mieto